KONTAKT

Så här funkar det

Elklart bryter ner inträdesbarriären för nya aktörer och erbjuder färdiga lösningar för blivande Elhandelsbolag/Elleverantörer och varumärken för att skapa nya intäktskällor och påskynda deras utveckling.
ekosystem elhandel
SYSTEM / PLATTFORM

Vi tillhandahåller elhandelssystem med tillhörande tjänster och lösningar för att hantera affärsprocesser effektivt.

Systemet vi använder automatiserar stora delar av en elhandlares affärsprocesser i ett integrationsvänligt och kraftfullt verktyg levererat som en SaaS tjänst. Helt webbaserat!

Tjänsten vi erbjuder täcker in hela slutkundens resa hos dig som elhandlare och hanterar allt från hämtning av anläggningsuppgifter via fullmakt, leverantörsbyte, mätvärdeshantering och fakturering till processens slut med uppsägning eller ett leverantörsbyte.
BALANSANSVAR OCH FYSISK LEVERANS

Tillsammans med vår partner med stor ekonomisk stabilitet jobbar vi för en värld som bara drivs av förnybar el.

Det görs genom att köpa in närproducerad el från lokala elproducenter. Vi Hanterar fysisk elleverans och balansfunktion gentemot elhandelsbörsen Nord Pool. Samt inköp och rapportering av slutkundernas behov av ursprungsmärkning och elcertifikat.
RESKONTRAHANTERING / FINANSIERING

Tillsammans med vår partner arbetar vi med ett nytänkande inom reskontrahantering med inriktning mot el.

Genom att ha ett egenutvecklat IT-system har vi förändrat något som har setts som en komplicerad bransch till ett enkelt hantverk utan långa processer. Vi har en transparent A till Ö-lösning utan dolda processer och avgifter.

Er tillgodo

Egenutvecklat system, NUTS. En plattform för Norden
A till Ö-lösning; Datafil till slutgiltig bokföring
Kapitalstarkt bolag. Hjälper våra kunder att växa snabbare
Datatransparens till kunder via web, API och SFTP
Spetskompetens inom finansiering, reskontrahantering & IT
Lösningsorienterad, finns alltid tillgänglig
Bra Miljövalschysst elhandel
Vi och våra kunder (Fristående Elhandelsbolag/Elleverantörer) jobbar i enlighet med Schysst Elhandels 18 kundlöften, samt el märkt Bra Miljöval genom Naturskyddsföreningen.

Tillsammans med våra partners medverkar vi aktivt i flera grupper/forum som arbetar med kommande ramverk för den framtida elmarknaden.
KONTAKTA OSS

Är ni kanske idag återförsäljare till elhandelsbolag, eller har ett varumärke och/eller en kundbas/medlemsbas ni önskar kapitalisera på?

Har ni vad som behövs för att bli ett framgångsrikt Elhandelsbolag/Elleverantör, antigen som helt fristående eller som Co-branding partner till Elklart?

Skicka in er intresseanmälan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!
KONTAKTA OSS
laptop-phonepower-switchdiamondcrossmenuarrow-rightcheckmark-circle